Ενεργειακά Τζάμια με Argon

Τζάμια ιδανικά για οικίες και γραφεία

Κωδικός προϊόντος: ENRGTZAM Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Τα ενεργειακά τζάμια ή τζάμια χαμηλής εκπομπής λειτουργούν σαν καθρέπτες στο υπέρυθρο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, έχοντας μια ειδική επίστρωση στην μια πλευρά της επιφάνειας τους.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της θερμικής ακτινοβολίας που διέρχεται μέσα από το τζάμι. Έτσι η θερμική ακτινοβολία του περιβάλλοντος δεν διέρχεται εύκολα μέσα από ένα ενεργειακό τζάμι, αλλά και αντίστροφα η θερμική ακτινοβολία του εσωτερικού χώρου δεν μπορεί εύκολα να διαφύγει προς τα έξω. Η επίστρωση είναι τόσο λεπτή, που το τζάμι φαίνεται διάφανο.

Τζάμια ιδανικά για οικίες και γραφεία

Με την χρήση των ενεργειακών τζαμιών μειώνεται κατά πολύ το ξεθώριασμα των χρωμάτων των αντικειμένων (κουρτίνες, έπιπλα, χαλιά) στον εσωτερικό χώρο. Η χρήση τους γίνεται κυρίως σε οικίες και γραφεία. Όπου η δαπάνη ψύξης και θέρμανσης παίζει σημαντικό ρόλο και η χρήση αυτού του τύπου τζαμιού μπορεί να επιφέρει αρκετή μείωση στο κόστος ψύξης και θέρμανσης.

Τα ενεργειακά τζάμια δεν χρησιμοποιούνται ποτέ μόνα τους, δηλαδή ως μονά τζάμια. Αλλά πάντα σε πολυεπίπεδες κατασκευές, όπως διπλά τζάμια και τριπλά τζάμια.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Ιδανικό για

Οικίες και Γραφεία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ενεργειακά Τζάμια με Argon”