Εγγύηση καλής λειτουργίας

Έχοντας εμπιστοσύνη στη ποιότητα των προϊόντων μας και στην τεχνική εργασία μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.


Εγγύηση 2 ετών – Οδηγίες χρήσης

Με κάθε αγορά επώνυμων πιστοποιημένων κουφωμάτων, αλλά και μετά την αγορά (After Sales Service), η εταιρεία «Αφοι Τσοκάνη» σας παραδίδει έντυπο με οδηγίες χρήσης – συντήρησης και καθαρισμού. Καθώς και έντυπο εγγύησης καλής λειτουργίας 2 ετών.


Κουφώματα & Σήμανση CE

Προκειμένου να μπορέσει η εταιρεία μας να εγγυηθεί τις ιδιότητες των κουφωμάτων και την καλή λειτουργία αυτών, έχει τις κατάλληλες υποδομές, τον κατάλληλο εξοπλισμό και εφαρμόζει Σύστημα Ελέγχου της Παραγωγής FPC (FACTORY PRODUCTION CONTROL). Όπως αυτό απαιτείται από τη σήμανση CE.

Ο κατασκευαστής οφείλει να εφαρμόζει ένα σύστημα ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας στο εργοστάσιο του. Με σκοπό να διασφαλίζει πως τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται με ενιαίο τρόπο και με σταθερή ποιότητα.

Το σύστημα ελέγχου παραγωγής είναι ουσιαστικά ένα σύστημα οργάνωσης του κατασκευαστή, που περιγράφει εκτός των άλλων, τους τρόπους κατασκευής και ελέγχου των προϊόντων του.


Συμβουλευθείτε τους Όρους Χρήσης, προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για την εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας

Item added to cart.
0 items - 0.00