Σχετικά με μας

Η αφετηρία μας βρίσκεται το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Όπου ιδρύεται μία μικρή εταιρεία με εξειδίκευση στην κατασκευή κουφωμάτων για πόρτες και παράθυρα, από τον Βασίλειο Τσοκάνη. Η όρεξη για δουλειά, το όραμα, η πίστη, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα ήταν θεμέλιο για μια γρήγορη ανάπτυξη και ανοδική πορεία της εταιρείας.


Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ – Αλουμινοκατασκευές

Το 2001, η επιχείριση περνάει στα καταρτισμένα χέρια της επόμενης γενιάς, στους δύο γιους του Ζήση και Τριαντάφυλλο, οι οποίοι εντάσσουν στις δραστηριότητες της εταιρείας, την κατασκευή και εμπορία σε:


Κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη

Με τον δυναμισμό και τις γνώσεις τους έφεραν την εταιρεία «Αφοι Τσοκάνη» στις πιο γνωστές εταιρείες για κουφώματα αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντικό για την εταιρεία «Αφοι Τσοκάνη» είναι να δημιουργείται μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Εγγυόμαστε για την ποιότητα κατασκευής των υλικών, αλλά και για τις υπηρεσίες της εταιρείας, αναλαμβάνοντας την μελέτη, την τοποθέτηση κουφωμάτων και τη μετέπειτα υποστήριξη (service) από εξειδικευμένο συνεργείο.

Η ικανοποίηση σας είναι ο στόχος μας και σε εμάς έχετε πάντα την πρώτη θέση

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών, η άριστη κατασκευή, οι πιστοποιήσεις μας, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρεία μας.


Επωφεληθείτε από τις τιμές – προσφορές μας

  • Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές και τις προσφορές μας, για την αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων του σπιτιού σας.
  • Πλοηγηθείτε και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
  • Ζητήστε προσφορά προκειμένου να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει για τον νομό Θεσσαλονίκης) ενημερωτικό ραντεβού στο χώρο σας. Συνεργείο με έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας θα εκτιμήσει τις εργασίες που επιθυμείτε και θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία και το κόστος τους.
Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Η επιχείρηση μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλη την Ελλάδα

Item added to cart.
0 items - 0.00