Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Τώρα η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων γίνεται πανεύκολα, μέσα σε λίγες μόνο ώρες και το κυριότερο… χωρίς μερεμέτια. Μετά από κάθε τοποθέτηση αφήνουμε τον χώρο σας εντελώς καθαρό, όπως ακριβώς τον βρήκαμε.

Για αποτελεσματική θερμομόνωση, ασφάλεια, αντοχή και ηρεμία, καθώς και για την αισθητική ανακαίνιση του σπιτιού σας, προσφέρουμε οικονομικές λύσεις στην αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων, με σύγχρονα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου και κουφώματα PVC.


Αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων

Με την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων σας:

  • Εξοικονομείτε ενέργεια και έχετε θερμομόνωση: Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου ή αλουμινένιου κουφώματος με ένα νέο ενεργειακό κούφωμα συμβάλει σημαντικά στη θερμομόνωση του χώρου σας. Με αποτέλεσμα την μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και άρα την εξοικονόμηση χρημάτων.
  • Εξασφαλίζετε ηχομόνωση: Η ηχορύπανση είναι σήμερα μία από τις κύριες αιτίες υποβάθμισης της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Τα στοιχεία που επηρεάζουν την ηχομονωτική δυνατότητα ενός κουφώματος και κατ’ επέκταση την ηχομόνωση του σπιτιού μας, είναι η σωστή επιλογή κουφώματος. Επίσης και οι υαλοπίνακες είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την ηχομονωτική ικανότητα των κουφωμάτων σας.
  • Αναβαθμίζετε την αισθητική του χώρου σας: Τα κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά κουφώματα PVC διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και απομιμήσεων ξύλου, καθώς επίσης και διχρωμιών. Έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις.


Αυθημερόν εργασίες

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα αντικαταστήσουν τα υπάρχον κουφώματα σας ΑΜΕΣΑ, με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, χωρίς να μείνει το σπίτι σας έκθετο ούτε μία ημέρα. Το ίδιο ισχύει ακόμη και τους κρύους – χειμερινούς μήνες. Η αλλαγή των κουφωμάτων θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία έκθεση του σπιτιού σας, στο κρύο.

Κύριος γνώμονας πάντα αποτελεί να μην μείνουν μερεμέτια και κακοτεχνίες. Καθώς χαρακτηριστικό των εργασιών μας είναι το άριστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Item added to cart.
0 items - 0.00