Τοποθέτηση Κουφωμάτων

Από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη σωστή λειτουργία και την ποιότητα των κουφωμάτων είναι η σωστή τοποθέτηση κουφωμάτων, που εξασφαλίζει την καλή λειτουργία και την μέγιστη απόδοση των προδιαγραφών τους.


Τοποθέτηση από εκπαιδευμένα συνεργεία

Η τοποθέτηση των κουφωμάτων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένα συνεργεία. Κι αυτό γιατί παρατηρείται συχνά, μερικές εταιρείες παραγωγής κουφωμάτων για λόγους κόστους, να χρησιμοποιούν εξωτερικά συνεργεία τοποθέτησης, που σκοπό έχουν την ταχύτητα παράδοσης του έργου.

Κατά την έναρξη τοποθέτησης ελέγχουμε τα κουφώματα για τυχόν φθορές, κατά την μεταφορά τους στην οικοδομή. Αφού διαπιστώσουμε ότι για το κάθε άνοιγμα υπάρχει και το αντίστοιχο κούφωμα, αρχίζει η τοποθέτηση τους.


Εγγύηση – Εξυπηρέτηση

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην τεχνική εργασία μας, με κάθε αγορά επώνυμων πιστοποιημένων κουφωμάτων, η εταιρεία «Αφοι Τσοκάνη» σας παραδίδει έντυπο με οδηγίες χρήσης – συντήρησης και καθαρισμού, καθώς και έντυπο εγγύησης καλής λειτουργίας 2 ετών.

Εγγυόμαστε για την ποιότητα κατασκευής των υλικών, αλλά και για τις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Αναλαμβάνοντας την μελέτη, την τοποθέτηση και τη μετέπειτα υποστήριξη (service) από εξειδικευμένο συνεργείο.


Από τη Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα

Η επιχείρηση μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών, η άριστη κατασκευή, οι πιστοποιήσεις μας, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρεία μας.

Item added to cart.
0 items - 0.00