Τριπλά Ενεργειακά Τζάμια

Τζάμια για ειδικές κατηγορίες κουφωμάτων

Περιγραφή

Τα τριπλά τζάμια είναι η επέκταση των διπλών τζαμιών. Έτσι ένα τριπλό τζάμι είναι η συνένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών. Στη περίπτωση αυτή οι συνδυασμοί τζαμιών είναι περισσότεροι.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό
  • Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Τρίπλεξ
  • Μονό Ενεργειακό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Τρίπλεξ
  • Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Ενεργειακό
  • Μονό Ενεργειακό / Αποστάτης / Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Ενεργειακό

Όπως στα διπλά τζάμια έτσι και στα τριπλά, με βάση τις επιλογές των τζαμιών και των αποστατών, προκύπτει το συνολικό πάχος του τριπλού τζαμιού. Έτσι:

  • Ένα τριπλό τζάμι 4/10/4/12/5, αποτελείται από ένα μονό συμβατικό ή ενεργειακό τζάμι πάχους 4mm, αποστάτη 10mm, ακόμα ένα τζάμι μονό 4mm, ένα αποστάτη 12mm, και τέλος ένα τζάμι συμβατικό ή ενεργειακό 5mm,. Το δε συνολικό πάχος του είναι όσο το άθροισμα 4+10+4+12+5= 35mm.
  • Ένα τριπλό τζάμι 5/12/4/14/4+3 αποτελείται από ένα μονό συμβατικό ή ενεργειακό τζάμι πάχους 5mm, αποστάτη 12mm και ένα τζάμι συμβατικό 4mm, αποστάτη 14mm και τέλος από ένα τζάμι τρίπλεξ 4+3=7mm. Το συνολικό πάχος σ’ αυτή την περίπτωση είναι 5+12+4+14+7= 42mm.

Τζάμια για ειδικές κατηγορίες κουφωμάτων

Τα τριπλά τζάμια έχουν καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, σε σχέση με τα διπλά τζάμια. Εδώ όμως είναι μεγαλύτερο το συνολικό πάχος του τζαμιού καθώς και το βάρος του και αυτό δημιουργεί δυσκολίες. Στην πραγματικότητα τα τριπλά τζάμια μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικές κατηγορίες κουφωμάτων και με ειδικούς μηχανισμούς ανθεκτικούς σε μεγάλα βάρη.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Ιδανικό για

Για ειδικές κατηγορίες κουφωμάτων

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τριπλά Ενεργειακά Τζάμια”