Διπλά Τζάμια

Τζάμια ιδανικά για θερμομόνωση και ηχομόνωση κουφωμάτων

Κωδικός προϊόντος: TZAMDIP1 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

Τα διπλά τζάμια είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης, με την χρήση αποστάτη, δυο μονών παράλληλων τζαμιών. Έτσι με βάση το πάχος του αποστάτη, δημιουργείται ένα κενό μεταξύ των δυο τζαμιών που ως συνήθως περιέχει ξηρό αέρα. Το πάχος του αποστάτη μπορεί να είναι 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm.

Ο αποστάτης ως συνήθως είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, η τομή του έχει σχήμα τετράγωνο και το εσωτερικό του γεμίζει με πυριτικά άλατα για την απορρόφηση της υγρασίας. Η όλη κατασκευή των δύο τζαμιών και του αποστάτη κολλιέται με ειδική θερμόκολλα. Εκτός από την χρήση μονών τζαμιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι συνδυασμοί.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα συνδυασμών:

  • Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Μονό Ενεργειακό
  • Μονό Συμβατικό / Αποστάτης / Τρίπλεξ
  • Μονό Ενεργειακό / Αποστάτης / Τρίπλεξ

Με βάση τις επιλογές των τζαμιών και του αποστάτη, προκύπτει και το συνολικό πάχος ενός διπλού τζαμιού. Έτσι:

  • Ένα διπλό τζάμι 4/12/4 αποτελείται από ένα μονό τζάμι ή ενεργειακό τζάμι πάχους 4mm, αποστάτη 12mm και ακόμα ένα τζάμι μονό 4mm. Το δε συνολικό πάχος του είναι όσο το άθροισμα 4+12+4=20mm.
  • Ένα διπλό τζάμι 4/14/4+3 αποτελείται από ένα μονό τζάμι ή ενεργειακό τζάμι πάχους 4mm, αποστάτη 14mm και ένα τζάμι τρίπλεξ 4+3=7mm. Το συνολικό πάχος σ’ αυτή την περίπτωση είναι 4+14+7=25mm.

Τζάμια ιδανικά για θερμομόνωση και ηχομόνωση κουφωμάτων

Τα διπλά τζάμια με την εμφάνιση τους αύξησαν σημαντικά την θερμομόνωση και της ηχομόνωση των κουφωμάτων. Ειδικά επιλέγοντας μεγαλύτερο αποστάτη, βελτιώνουμε και την θερμομονωτική και την ηχομονωτική συμπεριφορά του διπλού τζαμιού. Αρκεί βέβαια να ξέρουμε ότι υπάρχουν περιορισμοί από τα πλαίσια των κουφωμάτων, ως προς το συνολικό πάχος ενός διπλού τζαμιού.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Διπλά Τζάμια”