Συνθετικά Κουφώματα Kommerling 76AD

Βέλτιστη ηχομόνωση – Απόλυτη θερμομόνωση

Κωδικός προϊόντος: KOMMERL76AD Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Περιγραφή

Η νέα σειρά Kommerling 76AD δεν συμβιβάζεται, αλλά προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου κουφώματος. Από το σχέδιο μέχρι τη λειτουργία, τη φυσική κατασκευής και τις τιμές μόνωσης σε σχέση με την προστασία του πε­ρι­βάλ­λον­τος και τη διατήρηση της αξίας, πληροί όχι μόνο τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Βέλτιστη ηχομόνωση – Απόλυτη θερμομόνωση

Σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας λειτουργικό τζάμι, το σύστημα Kommerling 76AD προσφέρει βέλτιστη ηχομόνωση. Ενώ η πρωτοποριακή τεχνολογία proEnergyTec εγγυάται την απόλυτη θερμομόνωση.

Τα κουφώματα έχουν σχεδιαστεί για τη χρήση ειδικών μηχανισμών και εξαρτημάτων ασφάλειας με πρόσ­θε­τα μέτρα αντιδιάρρηξης. Τα νέα επίπεδα στεγανοποίησης, κρατούν τη σκόνη και τη βροχή μακριά και προσφέρουν ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Οι υψηλής ποιότητας επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και καθαρίζονται εύκολα.

Η τοποθέτηση μηχανισμών σύγχρονης τεχνο­λο­γίας, επιτρέπει την κατασκευή κου­φω­μά­των παντός τύπου, ευκολία στη χρήση και άψογη λειτουργικότητα. Τα υψηλής περιβαλλοντολογικής αξίας συνθετικά προφίλ, εξασφαλίζουν σύμφωνα με τις αρχές της GreenLine, τη μακροζωία και διατηρούν σταθερή την αξία του ακινήτου σας.

Αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL

Λεπτά προφίλ επιτρέπουν την τοποθέτηση μεγαλύτερων υαλοπινάκων. Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε απομίμηση ξύλου ή σε χρώματα RAL και το σύ­στη­μα αλου­μι­νί­ου AluClip Pro σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε την προσωπική σας νότα στην επιλογή του χρώματος.

Η λεπτή πρόσοψη των προφίλ, δεν είναι μόνο ελκυστική για νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ιδανική για αρχιτεκτονικά και ενεργειακά απαιτητικές αντικαταστάσεις κου­φω­μά­των, όπως επίσης για πόρτες – παράθυρα και συνθετικά κουφώματα PVC.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

KOMMERLING

Ηχομόνωση

47 dB

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Συνθετικά Κουφώματα Kommerling 76AD”