Τζάμια Τρίπλεξ

Τζάμια με αυξημένη αντοχή σε κρούση

Κωδικός προϊόντος: TZAMTREX Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Περιγραφή

Τα τζάμια τρίπλεξ είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης 2 ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνη διάφανη, ημιδιαφανή ή έγχρωμη. Η συνένωση αυτή επιφέρει αύξηση της αντοχής σε κρούση, αλλά ακόμα και όταν η κρούση είναι ισχυρή και προκληθεί θραύση, το τζάμι δεν καταρρέει γιατί συγκρατείται από την μεμβράνη.

Τα τζάμια αυτά εάν τα κοιτάμε κάθετα προς την επιφάνεια τους μας φαίνονται σαν μονά τζάμια.

Τζάμια με αυξημένη αντοχή σε κρούση

Τα τζάμια που χρησιμοποιούνται σε κατασκευές κουφωμάτων έχουν πάχος από 3+3mm, 4+3mm, 3+3+3mm, 5+5mm και άλλους δυνατούς συνδυασμούς. Στην πραγματικότητα το πάχος των 3+3=6mm που είναι η συνένωση 2 τζαμιών πάχους 3mm, δεν είναι 6mm αλλά λίγο μεγαλύτερο όσο είναι το πάχος της μεμβράνης που είναι μερικά δέκατα του χιλιοστού. Επίσης, μπορεί να υπάρχουν διαδοχικές επιστρώσεις μεμβρανών.

  • Τζάμια τρίπλεξ 3+3, 4+3 και μέχρι συνολικό πάχος 8mm χρησιμοποιούνται ως συνήθως στην εξωτερική πλευρά σε διπλούς υαλοπίνακες σε οικίες. Τρίπλεξ τζάμια 4+4 και έως 12mm συνολικό πάχος χρησιμοποιούνται κυρίως σε βιτρίνες καταστημάτων.
  • Τρίπλεξ τζάμια του τύπου 3+3+3, δηλαδή συνένωση τριών τζαμιών πάχους 3mm έκαστο, με δυο μεμβράνες χαρακτηρίζονται ως αντιβανδαλικά. Ακόμα περισσότερο τρίπλεξ κατασκευές 5+5+5 με ή χωρίς πολλαπλές επιστρώσεις από μεμβράνες, χαρακτηρίζονται ως αλεξίσφαιρα.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Πάχος

3+3mm, 4+3mm, 3+3+3mm, 5+5mm

Ιδανικό για

Βιτρίνες καταστημάτων – Υαλοπίνακες σε οικίες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Τζάμια Τρίπλεξ”