Πέργκολα αλουμινίου

Βιοκλιματική Πέργκολα – Ένα νέο σύστημα σκίασης

Περιγραφή

Η βιοκλιματική πέργκολα Saxun είναι ένα νέο σύστημα σκίασης που σας επιτρέπει να απολαύσετε την ύπαιθρο κάθε εποχή του χρόνου, επεκτείνοντας το χώρο σας. Σας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή, τον άνεμο ή άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με φυσικό τρόπο τη θερμοκρασία του χώρου σας.

Διαθέτει σύγχρονο και παράλληλα διαχρονικό σχεδιασμό για να ταιριάζει άψογα με οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό ύφος. Είναι η τέλεια λύση για ξενοδοχεία, βεράντες εστιατορίων και κήπους. Αυτό το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί με πολλές αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του σήμερα.

Είναι ένα ολοκληρωμένο, ανθεκτικό, μηχανοκίνητο σύστημα σκίασης με ρυθμιζόμενες ανοιγόμενες περσίδες αλουμινίου που επιτρέπουν κλίση από 0 ° έως 135 ° σφραγίζοντας ολοκληρωτικά ή επιτρέποντας τη μέγιστη δίοδο φωτός αντίστοιχα.

Ο σχεδιασμός της περσίδας επιτρέπει τη συλλογή και επαναχρησιμοποίηση του βρόχινου νερού, με τη χρήση ειδικών καναλιών απομάκρυνσης αυτού. Είναι επίσης εντελώς αθόρυβη λόγω του τρόπου σχεδιασμού και συναρμολόγησης των εξαρτημάτων της.

Χαρακτηριστικά

  • Διαθέτει σφράγιση καουτσούκ ανάμεσα στις γρίλιες, που εξασφαλίζει ότι η πέργκολα είναι στεγανή και εμποδίζει τον θόρυβο από τη δόνηση των περσίδων που προκαλείται από τον άνεμο.
  • Εμποδίζει επίσης το φως του ήλιου από την άμεση ή αντανακλαστική από το πλαίσιο και τις περσίδες, ηλιακή ακτινοβολία.
  • Το μηχανοκίνητο σύστημα είναι διακριτικά κρυμμένο ανάμεσα στις γρίλιες και στο πλαίσιο, για να εξασφαλιστεί ένα αισθητικά ευχάριστο και όμορφο αποτέλεσμα.

Διατίθεται σε ευρύ φάσμα χρωμάτων και εξαρτημάτων, καθιστώντας την ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής σας όλο το χρόνο

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Ιδανικό για

Ξενοδοχεία, Βεράντες εστιατορίων, Κήπους

Λειτουργία

Μηχανοκίνητο σύστημα με ρυθμιζόμενες περσίδες

Extra

Διαθέτει σφράγιση καουτσούκ ανάμεσα στις γρίλιες, Εντελώς αθόρυβη

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πέργκολα αλουμινίου”