Σίτες – Γιατί είναι απαραίτητες και τι προσφέρουν

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν απαραίτητες τις σίτες – κουνουπιέρες, για τον χώρο μας. Είτε αυτός είναι το σπίτι, το εξοχικό, είτε το γραφείο – κατάστημα μας.

Εξάλλου στη χώρα μας υπάρχει ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν υψηλές στο περισσότερο διάστημα του χρόνου. Με αποτέλεσμα οι πόρτες και τα παράθυρα να μένουν σχεδόν μονίμως ανοιχτά, προσκαλώντας λίγη δροσιά και αεράκι. Μαζί με αυτά όμως, εισέρχονται κάθε λογής έντομα.


Η λύση είναι απλή… ΣΙΤΕΣ

Οι σίτες – κουνουπιέρες επιτρέπουν τις ηλιόλουστες μέρες να αφήνουμε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά. Χωρίς να υπάρχει ο φόβος για διάφορους εισβολείς όπως κουνούπια, μύγες, μέλισσες, κατσαρίδες ή ακόμη και ποντίκια, σκορπιοί.

Οι σίτες – κουνουπιέρες κατασκευάζονται από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, σε διαφορετικούς τύπους προφίλ. Έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε τύπο κουφωμάτων (ανοιγόμενων ή συρόμενων). Είτε αυτά είναι νέα κουφώματα, είτε ακόμα και παλιά. Επίσης, οι σίτες βάφονται ηλεκτροστατικά και διαθέτουν μη αναφλέξιμο υαλόνημα (fiberglass).

Οι σίτες παραδίδονται έτοιμες, ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σίτες, κορυφαίας κατασκευής. Έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνες που ταιριάζουν στις ανάγκες και στις προτιμήσεις σας.


Βασικοί τύποι σίτας

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους βασικούς τύπους από σίτες – κουνουπιέρες. Οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε περίπτωσης και κάθε πελάτη:

  • Σίτες Πλισέ – Οι σίτες πλισέ είναι οι πιο σύγχρονες σίτες. Τοποθετούνται συνήθως σε μπαλκονόπορτες και παρέχουν εύκολη χρήση ακόμη και σε μεγάλα ανοίγματα. Η σίτα πλισέ ενδύκνειται για ΑμΕΑ και για ηλικιωμένους.
  • Σίτες οριζόντιας κίνησης – Oι σίτες οριζόντιας κίνησης είναι ιδανικές για μπαλκονόπορτες. Λειτουργούν χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται ομαλά με τη βοήθεια του επιβραδυντικού μηχανισμού.
  • Σίτες κάθετης κίνησης – Οι σίτες κάθετης κίνησης είναι ιδανικές για παράθυρα, αλλά και για πόρτες που η διέλευση τους δεν είναι τόσο συχνή. Σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι οι ιδιαίτερα οικονομικές τους τιμές.
  • Σίτες ανοιγόμενες – Η ανοιγόμενη σίτα είναι ιδανική για κεντρικές εισόδους και κουζινόπορτες. Την προτιμούν ιδιαίτερα σε εξωχικές κατοικίες και ισόγειες κατοικίες (μεζονέτες).
  • Συρόμενες Σίτες – Οι συρόμενες σίτες γίνονται σε 2 τύπους, σε μονόφυλλες και δίφυλλες σίτες. Οι μονόφυλλες σίτες είναι ιδανικές για επάλληλα συρόμενα κουφώματα και V.W κουφώματα. Οι δίφυλλες σίτες είναι ιδανικές για μεγάλα ανοιγόμενα κουφώματα, ενώ δίνουν λύσεις σε κουφώματα που η διέλευση είναι συχνή. Πλεονέκτημα είναι το πολύ μικρό κόστος για τη συντήρηση τους.
  • Σταθερές Σίτες – Η σταθερή σίτα είναι ιδανική για παράθυρα W.C και φωταγωγούς. Χρησιμοποιείται σε παράθυρα όπου η εξωτερική πρόσβαση δεν είναι απαραίτητη.


Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για περισσότερες πληροφορίες

Item added to cart.
0 items - 0.00