Σίτες – Κουνουπιέρες

Η εταιρεία μας διαθέτει και τοποθετεί κορυφαίας ποιότητας σίτες αλουμινίου, όλων των ειδών, για πόρτες και παράθυρα. Η τοποθέτηση και η λειτουργία τους είναι πολύ απλή, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σε κάθε είδους κούφωμα, νέο ή παλιό, αλουμινίου ή πλαστικό.

Οι σίτες κατασκευάζονται από ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, βάφονται ηλεκτροστατικά και διαθέτουν μη αναφλέξιμο υαλόνημα (fiberglass).


Σίτες για πόρτες και παράθυρα

Ανάλογα με το είδος του κουφώματος, τις διαστάσεις του και τη λειτουργία του, επιλέγεται ένας εκ των παρακάτω τύπων από σίτες – κουνουπιέρες:

  • Σίτες πλισέ οριζόντιας κίνησης για μπαλκονόπορτες.
  • Σίτες οριζόντιας κίνησης για μπαλκονόπορτες.
  • Σίτες κάθετης κίνησης για παράθυρα.
  • Σίτες συρόμενες για ανοιγόμενες ή συρόμενες μπαλκονόπορτες.
  • Σίτες ανοιγόμενες.
  • Σίτες σταθερές.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές, επιλέγοντας αρίστης ποιότητας υλικά. Η επαφή με τον πελάτη είναι η πρώτη μας μέριμνα.


Δωρεάν μελέτη – Τοποθέτηση

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας, στον νομό Θεσσαλονίκης, για να σας προτείνει τη καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.

Σας προσκαλούμε στον χώρο μας, να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να ελέγξετε οι ίδιοι την ποιότητα και την λειτουργικότητά τους. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από σίτες για πόρτες και παράθυρα.


Εμείς θα μετρήσουμε και εμείς θα τοποθετήσουμε τις σίτες – κουνουπιέρες σας

Item added to cart.
0 items - 0.00