Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Η εταιρεία «Αφοί Τσοκάνη» με την μακροχρόνια εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία ως προς τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, θα φέρει στο σπίτι σας αυτό που απαιτείται από άποψη ασφάλειας και αυτό που εσείς επιθυμείτε από άποψη αισθητικής.

Όταν η ασφάλεια και η αξιοπιστία συνδέεται με το υψηλό αίσθημα αισθητικής

Η θωράκιση της περιουσίας σας είναι αναγκαία. Για τον λόγο αυτό οι θωρακισμένες πόρτες είναι ένα ιδανικό μέτρο ασφαλείας. Είναι ουσιαστικά αναβαθμισμένες πόρτες ασφαλείας.


Επενδύστε στην ασφάλεια

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων, που έπεσαν θύματα διάρρηξης και στη συνέχεια αποφάσισαν να επενδύσουν, αγοράζοντας συστήματα ασφαλείας. Όπως μια καλή θωρακισμένη πόρτα, μια ενισχυμένη κλειδαριά ασφαλείας ή ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού.

Οι πόρτες ασφαλείας είναι ιδανικές για φύλαξη σπιτιών ή εμπορικών κτιρίων. Τα οποία χρειάζονται αυξημένη ασφάλεια από ανθρώπινες επιθέσεις.


Θωρακισμένες πόρτες

Οι θωρακισμένες πόρτες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο και στις απαιτήσεις του πελάτη. Ενώ κατασκευάζονται και παραδίδονται με γνώμονα την υψηλή ασφάλεια που προσφέρουν.

  • Δεν επιτρέπεται να μιλάμε για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι οποίες δεν ικανοποιούν στο ελάχιστο τους κανόνες θωράκισης. Όπως πάχος και κατανομή μετάλλων – ατσαλιού και μαγγανέζας.
  • Δεν επιτρέπεται να μιλάμε για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όταν εφαρμόζονται μοντέλα κλειδαριών ξεπερασμένα. Που αποδεδειγμένα διαρρηγνύονται με διάφορους τρόπους.

Γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες:

Γνωρίζουμε πως πρέπει να κατασκευάζονται οι πόρτες ασφαλείας.

Γνωρίζουμε πως τοποθετούνται σωστά οι πόρτες ασφαλείας.

Γνωρίζουμε τα μυστικά των κλειδαριών που έχουν παρόν και μέλλον.


Μεγάλη γκάμα από πόρτες ασφαλείας

Στην εταιρεία «Αφοί ΤΣΟΚΑΝΗ» θα βρείτε μεγάλη γκάμα από πόρτες ασφαλείας σε ανταγωνιστικές τιμές. Πόρτες ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου ή ξύλου, στις διαστάσεις και στα χρώματα που εσείς επιθυμείτε.

Σε εμάς θα βρείτε πάντα την καλύτερη ποιότητα από πόρτες ασφαλείας, γιατί στοχεύουμε πάντα στη σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη

Γνωρίζουμε πως πρέπει να κατασκευάζονται οι θωρακισμένες πόρτες και πως να τοποθετούνται σωστά, καθώς και τα μυστικά όλων των κλειδαριών ασφαλείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία

Item added to cart.
0 items - 0.00