Μονόφυλλα Συρόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Περιγραφή

Τα πτυσσόμενα κάγκελα, για πόρτες και παράθυρα, κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους. Είναι εξ’ ολοκλήρου συναρμολογημένα με πριτσίνια και βίδες (χωρίς κολλήσεις), με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη αντοχή στις διαβρώσεις.

  • Η κάσα, ο οδηγός, το κατωκάσι, το μπινί, οι σύρτες της κλειδαριάς και τα κάθετα κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα πάχους 1,6 mm.
  • Τα χιαστή κάγκελα κατασκευάζονται από γαλβανισμένες εν θερμώ βέργες 5 κ 3 οπών πάχους 3mm ή 4.5mm περτσινωμένα στα κάθετα κάγκελα (προφίλ 15x15x15), σε σειρές (συνήθως 2 ή 3). Ανάλογα με την επιθυμητή στιβαρότητα της κατασκευής.
  • Για πόρτες χρησιμοποιούνται βέργες 5 οπών μήκους 510mm και για παράθυρα βέργες 5 οπών μήκους 400mm.

Κάγκελα σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις

Η ανάρτηση από τον επάνω οδηγό γίνεται με βαγονέτα ρουλεμάν διαμορφωμένης γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας, καθένα των οποίων φέρει δύο ράουλα μεταλλικά. Το κάγκελο επίσης αντί να αναρτηθεί στον επάνω οδηγό μπορεί να είναι επικαθήμενου τύπου και να ολισθαίνει με ράουλα από τεφλόν στον κάτω, αναλόγως τις ανάγκες της τοποθέτησης. Βαγονέτα τοποθετούνται ανά τρία κάθετα κάγκελα και στο ενδιάμεσο τοποθετούνται ατσάλινα στηρίγματα οδηγού.

Στην μια άκρη του το πτυσσόμενο κάγκελο έχει συγκολλημένα λαμάκια πάχους 3mm με τρύπα για να βιδωθεί στον τοίχο. Στην άλλη πλευρά η κλειδαριά είναι χωνευτή στο μπινί με ορατή τη μια πλευρά του μύλου. Παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθόσον δεν μπορεί να γίνει εξώθησή του σε προσπάθεια παραβίασης της κλειδαριάς. Η κλειδαριά σπρώχνει σε αντίθετες κατευθύνσεις δύο σύρτες, χωνευτούς στο μπινί της πτυσσόμενης, με ενσωματωμένους γάντζους που στην κλειστή θέση συρταρώνουν σε αντίστοιχη οπή που υπάρχει στο αντικριστό μπινί της κάσας.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας με μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις

Το ζεύγος των αντικριστών μπινί παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει ορατό διάκενο μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας έτσι τους σύρτες. Στον τύπο σπαστής πτυσσόμενης, το κατωκάσι με κατάλληλο μεντεσέ μπορεί να αναδιπλωθεί πάνω στην συνεπτυγμένη πόρτα και να ανοίξει με περιστροφή 180ο αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας καθώς και την διέλευση από το δάπεδο χωρίς εμπόδιο. Ο πάνω οδηγός είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα, το ένα των οποίων έχει μήκος κατάλληλο να δεχθεί την συνεπτυγμένη πόρτα και συνδέεται στην ανοιγόμενη κάσα με πρόσθετες ενισχύσεις. Στην κλειστή θέση τα δύο τμήματα του οδηγού ευθυγραμμίζονται με ειδικό ρυθμιζόμενο μάνταλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αφοι ΤΣΟΚΑΝΗ

Διαστάσεις

Ότι διάσταση επιθυμείτε

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μονόφυλλα Συρόμενα Κάγκελα Ασφαλείας”