Κλειδαριές Ασφαλείας

Διαθέτουμε τις λύσεις και την τεχνογνωσία για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Εμπιστευθείτε μας στην κλειδαριά ασφαλείας με την οποία θα αναβαθμίσετε την θωρακισμένη πόρτα σας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας αποτελούν τη «καρδιά» της θωρακισμένης πόρτας, καθώς το 90% των παραβιάσεων είναι από εκεί. Είναι δηλαδή η «αχίλλειος πτέρνα» και πρέπει να επενδύσουμε με μια κλειδαριά υψίστης ασφαλείας.

Συνεπώς η αντικατάσταση μιας κλειδαριάς παλαιού τύπου, με μία κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς, είναι κάτι για το οποίο δεν θα πρέπει να χρειάζονται δεύτερες σκέψεις…


Κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς

Οι σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας προσφέρουν πολλά οφέλη, τα οποία δεν θα πρέπει να τα παραβλέπουμε. Οι μεγάλες εταιρείες του χώρου, στον τομέα της ασφάλειας, πλέον σχεδιάζουν μοντέλα με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι εγγυώνται ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία.
Οι κλειδαριές νέας γενιάς ενσωματώνονται σε κάθε τύπο θωρακισμένης πόρτας και ενισχύουν την ασφάλεια της.

Η επιλογή της καλύτερης κλειδαριάς, είναι στο χέρι σας!

Όμως πριν προχωρήσετε στην αγορά μιας κλειδαριάς ασφαλείας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως στην αγορά θα βρείτε πολλούς τύπους κλειδαριών, παλαιούς και νέους. Τα παλαιότερα μοντέλα κλειδαριών ασφαλείας (εκείνα που κυκλοφόρησαν πριν το 2010) δεν αξίζουν τη προσοχή μας! Καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες γνωρίζουν την τεχνολογία τους και μπορούν να τις παραβιάσουν σε διάστημα λίγων λεπτών.

Οι επιλογές που έχετε στις κλειδαριές νέας γενιάς, είναι οι κλειδαριές ασφαλείας με κοινό κύλινδρο ασφαλείας (πλαστικό κύλινδρο) και οι κλειδαριές ασφαλείας με (ατσάλινο) κύλινδρο ασφαλείας με κλειδί που δεν μπορεί να αντιγραφεί.


Για την ασφάλεια του χώρου σας

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις, για την αναβάθμιση της κλειδαριάς σας.

Τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και πέριξ (σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης) και επιπρόσθετα προσφέρουμε:

  • Αντικατάσταση κλειδιών ασφαλείας (τα παλιάς τεχνολογίας τύπου χρηματοκιβωτίου, με τα οποία έχουν σημειωθεί σωρεία διαρρήξεων σε πολλές συνοικίες στη Θεσσαλονίκη) με νέου τύπου με κωδικούς.
  • Επισκευή κλειδαριών αλλά και κυλίνδρων ασφαλείας.
  • Τοποθέτηση κλειδαριών εισόδου για την ασφάλεια της πολυκατοικίας σας.
  • Κυλίνδρους κλειδαριών ασφαλείας (αφαλούς).
  • Απαραβίαστη Κλειδαριά νέας τεχνολογίας.

Δείτε τις κλειδαριές ασφαλείας που διαθέτουμε


Σκέφτεστε λοιπόν να αλλάξετε κλειδαριές ασφαλείας; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα και δώστε στο σπίτι και την επιχείρησή σας τη προστασία που αξίζει.

Μη ξεχνάτε όμως πως αγοράζοντας τη καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας, δεν θα αποκτήσετε 100% προστασία. Συνδυάστε τη νέα σας κλειδαριά με μία πόρτα ασφαλείας υψηλής αντοχής και απολαύστε την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σας!

Item added to cart.
0 items - 0.00