Κάγκελο Αλουμινίου Οριζόντιο – 5 Φ16

Ανοδιωμένο κάγκελο αλουμινίου

Περιγραφή

Ανοδιωμένο κάγκελο αλουμινίου, με βελτιωμένη αντιδιαβρωτική συμπεριφορά. Εξωτερική τοποθέτηση 5 προφίλ Φ16.

Τι είναι η Ανοδίωση

Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία, κατά την οποία επιτυγχάνεται η τεχνική δημιουργία στρώματος οξειδίου στην επιφάνεια του αλουμινίου. Επειδή η διαδικασία γίνεται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, αυτό το στρώμα οξειδίου είναι πάρα πολύ συνεκτικό και σκληρό. Το ανοδικό επίστρωμα είναι διαφανές και η δομή του φέρει πόρους και επιτρέπει την ενσωμάτωση χρωστικών υλών για την επίτευξη του χρωματισμού.

Κάγκελα με μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις

Η ανοδίωση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιφανειακή επεξεργασία του αλουμίνιου, είτε αυτό χρησιμοποιείται σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές, είτε σε βιομηχανικά προφίλ. Με την ανοδίωση αφ’ ενός μεν βελτιώνεται η αντιδιαβρωτική συμπεριφορά του αλουμινίου, αφ’ ετέρου δε επιτυγχάνεται η διακοσμητική εμφάνιση και η αισθητική όψη του υλικού.

Το πάχος ανοδίωσης αντιστοιχεί στο πάχος σε μικρά (μm=χιλιοστά χιλιοστο μέτρου) του επιστρώματος του οξειδίου του αλουμινίου της σημαντικής επιφάνειας. Ανάλογα με τη χρήση και το περιβάλλον για το οποίο προσδιορίζεται η κατασκευή, επιβάλλεται και το ελάχιστο επιτρεπόμενο πάχος ανοδίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

MAK-SYSTEM

Ύψος

950mm – 970mm

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Μεγάλη αντοχή στις διαβρώσεις

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κάγκελο Αλουμινίου Οριζόντιο – 5 Φ16”